Gammel Kongevej 72A, 4. tv., 1850 Frederiksberg C

MODERNE BYLEJLIGHED MED SOLRIG SYDVENDT ALTAN

Ejendommen ligger med skøn beliggenhed solrigt på 4. sal hævet over trafik! Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter på Gammel Kongevej, de skønne arealer ved Søerne, Værnedamsvej og dets specialforretninger og byliv, samt Rådhuspladsen og indre by kun små 10 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden.

Ejendommen er moderne fra år 1941 med elevator. Som beboer er der bl.a. brugsret til overdækket cykelopbevaring, gratis vaskekælder, tørrerum og fælles gårdhave. Hertil er der brugsret til depotrum i kælderen.

Lejligheden har en god og praktisk planløsning med stor opholdsstue ud til lejlighedens skønne sydvendte altan. Altanen er overdækket således den kan benyttes hele året rundt. Stuen er nem at indrette med plads til både spisebord og sofaarrangement. Hertil soveværelse med plads til seng og skrivebord, og fordelingsgang med indbyggede skabe. Badeværelset fremstår pænt og velholdt med hvide og sorte fliser og separat bruseniche. Endeligt velholdt originalt køkken med opvaskemaskine og spiseplads. Lejligheden fremstår flot og velholdt med pæne trægulve, glatte vægge og med mulighed for hurtig overtagelse.