Nordre Fasanvej 33A, 4. tv., 2000 Frederiksberg

FLOT OG INDBYDENDE 5-VÆRELSES HERSKABSLEJLIGHED MED KØKKEN/ALRUM, ALTAN OG ELEVATOR.

Nordre Fasanvej har de seneste år gennemgået en større forandring og byder nu på et rigt udvalg af Metro, gode indkøbsmuligheder, caféer, restauranter samt små delikatesseforretninger. Her er få minutters gå-gang til Metroen, som tager dig nemt og bekvemt rundt i byen og til Københavns Lufthavn på 20 minutter. Frederiksberg Centret og Frederiksberg Haves grønne områder er ligeledes få minutters gåafstand,fra hoveddøren, ligesom børneinstitutioner og skoler er lige om hjørnet. På trods af den centrale beliggenhed er der en vidunderlig ro i lejligheden - ja selv med åbne døre til altanen.

Ejendommen er fra 1930 og fremstår flot og præsentabel. Det er en sund og velfungerende ejerforening, der har haft stor fokus på vedligeholdelse - her kan bl.a. nævnes udskiftet tag, faldstammer 2019, vinduer 2013 og flotte opgange, der afspejler den smukke ejendoms ydre. Ejendommen råder over en hyggelig, aflukket gårdhave med fælles borde/bænke, sandkasse, trampolin og legehus til de små. Lejligheden har desuden brugsret til både et kælderrum og loftrum. Bemærk at ejendommen har elevator, hvilket er usædvanligt i en gammel herskabelig ejendom.

Lejligheden fremstår flot, indbydende og istandsat med en moderne planløsning, hvor det flotte køkken/alrum er flyttet ind i spisestuen. Her er der plads til hele familien og gæster, og fra den vestvendte altan, kan solen og roen nydes i fulde drag. Lejligheden, som ligger øverst oppe i ejendommen og dermed uden overboer, har et pragtfuldt lysindfald fra begge sider. Den fremstår flot og indflytningsklar - en helt særlig ejendom midt på Dit & Mit Frederiksberg.

Velkommen til Ndr. Fasanvej 33A.