H.C. Ørsteds Vej 33, 1. tv., 1879 Frederiksberg C

LYS OG DETALJERIG HERSKABSLEJLIGHED MED MULIGHED FOR PRIVAT PARKERING

Særdeles attraktiv- og central beliggenhed der forbinder livet ved Søerne med det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej og H.C. Ørsteds Vej. I alle retninger fra gadedøren møder man de hyggelige, kulturelle og gastronomiske oaser, som byen byder på - herunder bl.a. Værnedamsvej med alle dens delikatesseforretninger, lækre restauranter og vinbarer i særklasse. Ligeså ligger Søerne og Ny Teater få minutters gågang herfra. Den tætteste metro er Forum, som nemt og hurtigt bringer dig til Kongens Nytorv eller Københavns lufthavn.

Ejendommen fremstår mondæn og velholdt i røde mursten med flotte dekorative indgangspartier. Ejerforeningen råder over et herligt uderum med fælles borde/bænke, græs areal med fodboldmål- og plads til leg, samt et større antal parkeringspladser til leje for foreningens beboere(Bemærk venteliste). Nærværende lejlighed har brugsret til depotrum i kælder.

Lejligheden fremstår lys og rummelig med talrige herskabelige detaljer i form af flotte dekorerede stuklofter, sildebensparketgulve i stuerne og flotte fyldningsdøre med- og uden glas. Lejligheden gode planløsning giver flere indretningsmuligheder til både par - eller familien med behov for flere soverum - idet stuerne en suite tillige kan benyttes som værelser. Sælger har i 2021 moderniseret badeværelset med sans for originaliteten fra det gamle terrazzogulv samt tilført dansk kvalitet fra Vola. Lejlighedens køkken er praktisk indrettet med viktualierum, og bygas til køberen der ynder at praktisere gastronomi.

Velkommen til H.C. Ørsteds Vej 33.