Howitzvej 15, 3. 20., 2000 Frederiksberg

MODERNE BYLEJLIGHED MED SOLRIG VESTVENDT ALTAN OG PRIVAT PARKERING

Ejendommen ligger med skøn beliggenhed solrigt på 3. sal hævet over de nærmeste naboejendomme! Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter på Gammel Kongevej og Falkoner Allé, de skønne arealer ved Frederiksberg Have, samt shopping- og Metro I Frederiksberg Centret. Rådhuspladsen og indre by er kun små 10 min. væk på cykel ligesom Metroen tager dig lige til lufthavnen på 20 min. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden.

Ejendommen er moderne fra år 1977 med elevator og parkeringskælder. Som beboer er der bl.a. brugsret til overdækket hyggelig grøn gårdhave samt parkeringskælder med egen p-plads. Hertil er der brugsret til depotrum.

Lejligheden har en god og praktisk planløsning med stort kombineret opholdsstue/køkken/alrum ud til lejlighedens skønne vestvendte altan. Altanen er overdækket således den kan benyttes hele året rundt. Stuen er nem at indrette med plads til både spisebord og sofaarrangement. Hertil soveværelse med indbyggede klædeskabe og plads til dobbeltseng, gæsteværelse/børneværelse samt lækkert badeværelse med separat bruseniche, vaskemaskine og gulvvarme. Sælger har i 2021 renoveret både køkken og badeværelse der, ligesom resten af lejligheden, fremstår indbydende og helt indflytningsklar.