Dronning Olgas Vej 28, 2., 2000 Frederiksberg

INDFLYTNINGSKLAR VILLALEJLIGHED MED EGET HAVESTYKKE, PRIVAT PARKERING, PÅ ATTRAKTIV VILLAVEJ

Dronning Olgas Vej er en stille ensrettet sidevej i et hyggeligt og roligt villakvarter, der er præget af store grønne træer og smukke gamle villaer. Man er få minutters gå-gang fra den charmerende Godthåbsvej, som den senere årrække har udviklet sig til at være et af Frederiksberg indkøbsstrøge med et alsidigt og lækkert udbud af specialforretninger, caféer og restauranter. I sommeren 2019 åbnede også den nye metro ved Aksel Møllers Have, som ligger ca. 500 meter fra hoveddøren. Herfra kommer man nemt rundt i byen og til Lufthavnen.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1899 som 2- familiesejendom, men blev i 2017 udvidet med kvistlejligheden hvorefter foreningen nu består af 3 ejerlejligheder. Foreningen er sund og velfungerende! Taget blev skiftet i 2022 i bedste kvalitet, hvor nærværende lejlighed samtidig fik isat kvist i tagkontruktionen i køkkenet. Lejligheden har som en sjældenhed eksklusiv brugsret til hyggeligt havestykke i baghaven, samt egen p-plads. Lejligheden har endvidere til kælderrum på ca. 27 m2.

Lejligheden er moderne og velindrettet fra 2017 med gulvvarme i alle rum. Vinduerne er ligesom taget skiftet i 2022, med et imponerende lysindfald hele vejen rundt. Lejlighedens 2 værelser er rummelige og dagligstuen giver flere indretningsmuligheder til både spisebord og sofaarrangement. Badeværelset er med stor separat bruseniche, vaskemaskine/tørretumbler og praktisk vindue til sund ventilering. Køkkenet er holdt helt enkelt med god arbejdsplads og hyggelig krog til spiseplads.

En skøn lejlighed - helt indflytningklar - til den kræsne køber.