Gammel Kongevej 154, 4., 1850 Frederiksberg C

INDFLYTNINGSKLAR PENTHOUSE MED UDSIGTSALTAN OG PRIVAT PARKERING TIL EJENDOMMEN

Gammel Kongevej er en af de ældste veje på Frederiksberg. I 1600-tallet var den forbeholdt medlemmerne af det kongelige hus. Trods det fine navn var der nu ikke meget kongeligt over vejen. En elendig grusvej, hvor utallige huller og bump tvang de kørende ned i luntetrav, og hvor fodgængere til tider måtte stride sig frem langs grøftekanten i mudder til anklerne. I dag er Gammel Kongevej en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til Betty Nansen Teatret. Metro på Frederiksberg Allé ligger ca. 300 meter fra hoveddøren, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen.

Ejendommen er opført i 1866 og fremstår ualmindeligt flot! Ejendommen gennemgik i årene 2018-2022 en større renovering der blandt andet omfattede udskiftning af tag og vinduer, renovering af facade og opgang, hvor der fortsat er penge tilbage på foreningskontoen. En sund og velfungerende ejerforening. Foreningen råder over en hyggelig lille gårdhave med fælles havemøbler og private fælles parkeringspladser.

Lejligheden fremstår, ligesom hovedejendommen, flot og indbydende. Lejligheden er løbende blevet moderniseret og køber kan derfor foruden lidt maling flytte direkte ind! På trods af lejlighedens 'kun' 106 m2 er der tale om en sjældent god planløsning med plads til både par og børnefamilier. Køkkenet er indrettet med spiseplads til dagligdagens brug i åben forbindelse med entreen. Spildpladsen er derfor minimal! Badeværelset har gulvvarme og står flot med separat bruseniche i kvalitetsbevidste materialer fra bl.a. Vola. Den store dagligstuen giver adgang til alle rum, herunder udgang til sælgerpåsat udsigtsaltan, hvor soldyrkere kan få stillet sin lyst helt ugenert fra naboer.

Lejligheden er indbegrebet af 'taglejlighed' og køber kan derfor se frem til at bo i en ualmindelig skøn lejlighed på toppen af indre Frederiksberg.