Bohrsgade 20, 5. th., 1799 København V

PENTHOUSE MED KØKKEN/ALRUM OG MULIGHED FOR 4 SOVEVÆRELSER

Ejendommen ligger med central beliggenhed i Carlsberg Byen! Mod vest vender ejendommen ud mod de præmierede forskerboliger samt den altid skønne J.C. Jacobsens Have, der i 160 år var lukket for offentligheden, og mod øst Vesterfælledvej og det gamle Vesterbro, der de seneste 20 år har gennemgået en større forvandling. Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter både i- og udenfor CB Byen, Metroen ved Enghave Plads samt det skønne kulturliv på Frederiksberg Allé. Hertil er Rådhuspladsen kun 10 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen, der er moderne fra år 2021, har naturligvis elevator lige til døren. Som beboer er der bl.a. brugsret til cykelparkering samt brugsret til depotrum i kælderen. Hertil er der mulighed for, at benytte p-kælder under ejendommen.

Lejligheden har en praktisk og moderne indretning hvor lys, rummelighed og udsigt er i sit rette element. Fra entreen er der direkte adgang til lejlighedens køkken/alrum holdt i stilrene hvide elementer fra HTH med en praktisk bordplade, og hårde hvidevarer i kvalitet. Mod øst ligger blandt andet lejlighedens opholdsrum(sammenlagt stue + værelse) med sol fra morgenstunden, og mod vest 2 store soveværelser, hvoraf det ene har privat badeværelse. Lejlighedens 2 badeværelser er velindrettet og rummelige med vaskesøjle, stort skuffeskab fra HTH samt separat bruseniche. Hjertet af lejligheden ligger naturligvis i det herlige stue-køkken-alrum i ét med plads til hele familien. Et rigtigt leverum! Lejligheden har et fantastisk gennemgangslys fra de store gulv-til-lofts vinduer og opvarmes med vandbåren gulvvarme.

En skøn lejlighed på den helt rigtige adresse!