Solsortvej 27, 2000 Frederiksberg

Dejligt og atmosfærefyldt rækkehus i Fuglebakkekvarteret.

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på de lukkede brandveje, og byens larm synes langt væk. Kvarteret er præget af de arkitekttegnede rækkehuse, store villaer og grønne områder. Skolen i kvarteret hedder Duevejens skole og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole.

Rækkehuset på Fuglebakkevej er indbydende fra første færd på grunden. Fra de 2 haver, der vender mod øst og vest, kan man fange dagens første solstråler om morgenen til den går ned om aftenen mod vest.

Sælger har renoveret ejendommen med lækre materialer og løsninger. Køkkenet er åbnet op og danner hjertet i huset, hvor familien samles. 2. salen er indrettet til en ekstra stue. Det var oprindeligt et råt loftrum, som i dag er et af ejendommens lækreste rum med lys fra begge sider og en dejlig udsigt over kvarteret. Loftetagen kommer ud over de oplyste boligkvadratmeter, da loftetagen ikke er godkendt til beboelse.

Kælderen fremstår tør, flot og yderst anvendelig med egen indgang, bryggers, badeværelse, viktualierum og et ekstra værelse med mange anvendelsesmuligheder.

Dette er et rigtig lækkert rækkehus på en af de mest attraktive adresser i Fuglebakkekvarteret.