" />
Schønbergsgade 15, 4. TH., 1906 Frederiksberg C

Flot og lys penthouse på indre Frederiksberg med et pragtfuldt gårdmiljø.

Schønbergsgade er en rolig og ensrettet gade på Frederiksberg C, som forbinder livet ved Søerne med det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej. I alle retninger fra din gadedør møder man de hyggelige, kulturelle og gastronomiske oaser, som byen byder på - herunder bl.a. Værnedamsvej med alle dens delikatesseforretninger, lækre restauranter og vinbarer i særklasse. Ligeså ligger Søerne og Ny Teater få minutters gågang herfra. De tætteste metroer er ved Forum og Frederiksberg Allé, som bringer dig nemt og hurtigt til Kongens Nytorv eller lufthavnen.

Ejendommen har et utrolig lækkert og enestående gårdmiljø, som minder mest om en park i byen. Det er et område, hvor gårdene er lagt sammen, og børnene kan løbe frit og sikkert rundt og finde nye huler og legefaciliteter. Men andre ord - dette er et gårdmiljø, som rent faktisk bliver brugt af unge som ældre til alle de behov, som de forskellige aldersgrupper måtte have.

Lejligheden fremstår rigtig flot og istandsat. Hjertet i lejligheden er det lækre køkken/alrum, som forbinder de 2 stuer en suite. Fra de mange vinduespartier er der et pragtfuldt lysindfald i lejligheden. Ejendommen er fredet, og der betales derfor ikke ejendomsskatter. Man har brugsret til både loft- og kælderrum samt et fælles tørreloft.

Velkommen til Schønbergsgade 15.