Borups Alle 132, 2. 1., 2000 Frederiksberg

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED ELEVATOR, 2 ALTANER OG ET PRAGTFULDT LYSINDFALD.

Lejligheden er beliggende i en flot ejendom fra 1990 med elevator og rigtig gode parkeringsforhold. Ejendommen er beliggende ved det dejlige Fuglebakkekvarter, som ligger yderst centralt på Frederiksberg. Skolen i kvarteret hedder Skolen på Duevej og ligger under 5 minutters gå-gang fra hoveddøren. Der er nem adgang til gode indkøbsmuligheder, da Meny ligger i stueetagen af ejendommen og Irma på den anden side af vejen. Tætteste metro er ved Aksel Møllers Have, som er en cykeltur på 5 minutter herfra. På Godthåbsvej er der mulighed for gastronomiske oplevelser og et hyggeligt café-miljø.

Lejligheden fremstår utrolig flot, lys og indflytningsklar. Sælger har istandsat lejligheden med rigtig flotte løsninger og materialer. Køkkenet er fra Invita og opført i hvide elementer og bordplade i granit. Her er god skabsplads og lækre hårde hvidevarer - herunder bl.a. vinkøleskab. Planløsningen er optimal med 3 soveværelser og et dejligt stort køkken / alrum med et pragtfuldt lysindfald fra flere sider. Lejligheden har 2 altaner mod øst og syd, hvor solen kan nydes fra tidlig morgen til hen på aftenen. Samtidig er der en vidunderlig udsigt over by-livet og Fuglebakkekvarteret. Badeværelset er lækkert indrettet med møbel fra Invita, god bruseplads, vaskemaskine kombineret tørretumbler og gulvvarme. I entréen er der installeret et tørreskab, så man ikke skal have vasketøj hængende fremme.

Til ejendommen hører et dejligt grønt gårdmiljø, hvor børnene kan lege og solen kan nydes hele dagen. Under ejendommen er der en tør og anvendelig kælder, hvor man har eksklusiv brugsret til et kælderrum og brugsret til en fælles cykelkælder. Tillige er der et rigtig godt festlokale med køkkenfaciliteter og toiletter, der kan lejes af foreningen. Parkeringskælderen er privat ejet, og der er mulighed for at en parkeringsplads kan lejes for ca. kr. 750 pr. måned. Elevatoren går direkte ned til parkeringskælderen, så man nemt og bekvemt kommer ned til sin bil. Ejerforeningen består både af erhverv og beboelse. Erhvervet er ejet af Dansk Supermarked, som lejer lokaler ud til Matas og Meny.

Dette er en rigtig god lejlighed i en velfungerende ejerforening.

Velkommen til Borups Allé 132.