" />
Gammel Kongevej 133, st. tv., 1850 Frederiksberg C

LEJLIGHED TIL ISTANDSÆTTELSE PÅ FREDERIKSBERG C - MED DIREKTE UDGANG TIL HYGGELIGT GÅRDMILJØ.

Lejligheden er beliggende væk fra Gammel Kongevej med vinduer og døre ud imod foreningens dejlige gårdmiljø. Her er således utrolig fredeligt og roligt, idet man ikke fornemmer, at man bor i smørhullet af Frederiksberg C. Lejligheden er indrettet som en 1-værelses lejlighed med et mindre køkken og badeværelse. Lejligheden står til istandsættelse, men kan blive en lille perle midt i byen efter en total-renovering.

Fra køkkenet er der lavet direkte adgang til ejendommens have. Det er altid dem i stuelejlighederne, der bruger haven mest, idet haver ofte fungerer som en ekstra stue i sommerperioden. Her kan solen - og ikke mindst roen - nydes i fulde drag i de dejlige sommermåneder.

Gammel Kongevej er det lækreste indkøbsstrøg på Frederiksberg. Her finder man lækre indkøbsmuligheder, gastronomiske oplevelser, hyggelige vinbarer, Værnedamsvej med sin parisiske stemning og få minutters gå.gang til Frederiksberg Have, som er smuk på alle årstider.

Metroen på Frederiksberg Allé ligger kun få minutter fra hoveddøren, og bringer dig nemt rundt i byen og til lufthavnen.

En lejlighed til istandsættelse med en rigtig god beliggenhed.