Solsortvej 31, 2000 Frederiksberg

LÆKKERT, INDFLYTNINGSKLART OG STEMNINGSFULDT RÆKKEHUS I FUGLEBAKKEKVARTERET!

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på vejene og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er præget af store grønne områder, gamle træer på de grønne alléer og store gamle charmerende villaer fra århundredeskiftet. Skolen i kvarteret hedder Skolen på Duevej og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole.

Rækkehuset på Solsortvej fremstår flot og indbydende fra første færd på grunden. Fra den dejlige have, som sælger har totalrenoveret og anlagt, kan man fange dagens første solstråler om morgenen til solen går ned om aftenen bag byens tage. Raftehegnet er fornyet og garagen i baghaven blev bygget på ny i 2021, Her blev der også lavet el-oplader til el-bil. Garagen er bygget i ekstra bredde og længde, så en stor bil også kan holde der.

Sælger har vedligeholdt og renoveret ejendommen med de lækreste løsninger og materialer igennem alle årene - og dette på en måde, som kombinerer den herskabelige stil fra 1928 med det moderne og funktionelle. Det lækre køkken/alrum fra 2019 er fra Simonsen & Czechura med bordplade i Quartzite, interiør i lys eg, Quooker Fusion i bruneret messing og hårde hvidevarer fra bl.a. Gaggenau og Miele. Gulvene er massive planker i ask og sammen med det lækre køkken, fremhæver det kvaliteten i ejendommen, som der tydeligt ikke er gået på kompromis med. Det lækre badeværelse på 1. sal er opført i 2021 med armaturer fra Vola og snedkerlavet vaskeskab.

Sælger har i sin ejertid bl.a. skiftet vinduer og døre, lavet nyt tag med Velux vinduer, fræset fuger, specialstøbt sålbænke under alle vinduer, nyt tag over karnap, nyt el, ny VVS, badeværelse i kælder - alt sammen udført i årene 2007 - 2021. Da taget blev lagt i 2010, blev 2. salen ligeledes indrettet til et lækkert hobbyrum / teenageafdeling med gulvvarme, parketgulve i ask, Velux-vinduer og ny trappe. 2. salen og kælderen er ikke godkendt til beboelse og kommer derfor ud over de oplyste beboelseskvadratmeter. Kælderen fremstår tør og anvendelig med egen indgang fra haven, dejligt stort værelse, bryggers med ekstra badeværelse, viktualierum og rigtig god skabs- og opbevaringsplads.

Dette er en af perlerne i kvarteret med en gennemgående ordentlighed, som jeg sjældent oplever.

Velkommen til Solsortvej 31.