Forhåbningsholms Alle 29, st. tv., 1904 Frederiksberg C

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED DEJLIGT GÅRDMILJØ PÅ STILLE SIDEVEJ PÅ FREDERIKSBERG C

Vi befinder os på en utrolig smuk og stille ensrettet sidevej til Gammel Kongevej, selve Forhåbningsholms Allé, som er en af de mest attraktive adresser på indre Frederiksberg C. Her er en udsøgt fred og ro - selv med åbne døre og vinduer - og hvis man ikke har prøvet at bo her, kan man ikke forestille sig, hvor fredfyldt her kan være. Det er en lille oase midt i byen, hvor man stadig er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Søerne, Værnedamsvej med sin næsten parisiske stemning og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes metroen på Frederiksberg Allé eller ved Forum, som transporterer dig nemt og bekvemt rundt i byen eller til lufthavnen.

Lejligheden fremstår utrolig flot, velholdt og indbydende. Ved ankomst til lejligheden bemærker man straks de smukke sildebensparketgulve, som fortsætter som et rent og lækkert flow uden dørtrin igennem hele lejligheden. Fra det dejlige køkken kommer man nemt ud til ejendommens hyggelige gårdmiljø, hvor roen og de lange sommeraftener kan nydes i fulde drag. Køkkenet er indrettet med god skabsplads og både opvaskemaskine og vaskemaskine. I soveværelset er der god plads til at opsætte en skabsvæg eller en kontorplads, hvis behovet skulle opstå.

Ejendommen er fra 1902, består af 3 opgange og fremstår pæn og velholdt. Til ejendommen hører et parkeringsområde, hvortil der er venteliste. Der er yderligere parkering på gaden med beboerlicens. Lejligheden har brugsret til et loftrum.

Dette er en rigtig flot og indflytningsklar lejlighed på en af de bedste adresser på Frederiksberg C.

Velkommen til Forhåbningsholms Allé 29.