Frydendalsvej 27, 1809 Frederiksberg C

SMUK - ENESTÅENDE - IMPONERENDE - EN SJÆLDEN UDSØGT PERLE PÅ 287 KVM. MED EGEN HAVE OG PARKERING.

Der sendes beundrende blikke til den herskabelige villa og velplejede have, der tårner sig op på den stille villavej. Men ejendommen udefra blegner nærmest, når man træder indenfor i den smukke villalejlighed, der er tæt på majestætisk. Et væld af ægte originale herskabelige detaljer pryder øjet, og er nærmest overvældende. Man fortsætter beundrende igennem lejligheden med et ønske om, at det fortsætter. Og det gør det.

Den smukke villalejlighed har egen indgang, privat parkering på grunden og privat have - kort sagt føles det som at have sin egen villa i byen. Ejerforeningen består af 4 lejligheder - de 3 øvrige lejligheder har indgang på den anden side af villaen, så nr. 27 ligger både privat og ugenert fra de øvrige lejligheder. Straks man passerer den sorte smedejernslåge, er det en oplevelse i sig selv. Den præcise og detaljerede velanlagte have er ikke overladt til tilfældighederne. Og i haven og på terrassen, der vender stik syd, kan solen, roen og æstetikken nydes i fulde drag, fra solen står op, til den går ned om aftenen bag byens tage. Lejligheden har naturligvis også brugsret til ejerforeningens store grønne baghave, som - ligesom resten af ejendommen - står flot og velholdt.

Man ankommer til lejlighedens hall, som er dekoreret med en herskabelig originalitet, der er intet mindre end enestående. Den store stue med den svenske porcelænskamin, var oprindeligt 3 stuer, og er på ca. 65 kvm. Hvis ejendommen dog bare kunne berette om de fester og gode stunder, der har været i denne smukke villa.... Imponerende er et ord, der går igen, når man tager sin gang igennem ejendommen.

Lejligheden består af 287 kvm - heraf 148 kvm. beboelse + en underetage på 139 kvm, der er yderst lækkert istandsat med gulvvarme, terrassedøre i alle værelser, 3 soveværelser, bryggers, walk-in-closet og et lækkert badeværelse med både kar og brus. Underetagen er ikke godkendt til beboelse og er derfor ikke med i det oplyste boligareal. Samlet set har man 287 kvm.

Ejendommen er beliggende på en af de mest populære adresser på indre Frederiksberg C - selve Frydendalsvej. En stille sidevej, der løber imellem Frederiksberg Allé og Vesterbrogade. Herfra er man i gå-afstand til Frederiksberg Have, Søndermarken, tennisbanerne på Pile Allé samt de lækre specialbutikker, delikatesseforretninger og gastronomiske oplevelser på bl.a. Gammel Kongevej og Værnedamsvej samt det kulturelle miljø omkring Frederiksberg Allé.

Dette er indbegrebet af en historisk herskabelighed, der i detaljer viser en byggestil, der slet ikke kan opføres i dag. Kompromisløs perfektionisme til fingerspidserne.

Velkommen til Frydendalsvej 27.