Steen Blichers Vej 17, 2000 Frederiksberg

IMPONERENDE - LUKSURIØS - TIDSLØST MESTERVÆRK

Den herskabelige villa, der stolt står som et tidløst mesterværk som nabo til Frederiksberg Have, er en sand perle af elegance og raffinement. Dens facade, prydet med detaljeret arkitektur og omhyggeligt vedligeholdte omgivelser, afspejler en historie af tidløs skønhed og klassisk charme. En beskrivelse af denne villa vil aldrig leve op til den virkelige oplevelse.

Ejendommen blev opført af en officer i 1879. I 40 år blev ejendommen senere anvendt som et kollektiv, indtil sælger købte ejendommen i 2015 og forvandlede den til en helt igennem vellykket kombination af fortidens pragt og nutidens luksus. Man skal ikke tage fejl af, at enhver detalje er blevet nøje overvejet og resultatet er en bolig, hvor hvert rum er af æstetisk perfektion. Hver eneste kvadratmeter af denne fornemme bolig er gennemsyret af en uovertruffen kvalitet. Renoveringen af villaen har taget 4 år og er udført med en omhu og præcision, der får den til at skille sig ud som enestående. Annekset er en selvstændig bolig med både køkken og badeværelse. Det er godkendt til beboelse og lever fuldt ud op til, at familiens teenager eller gæster kan nyde privatlivet i lækre omgivelser - og alligevel være tæt på.

Beliggenheden ved siden af Frederiksberg Have, tilføjer en ekstra dimension. At vågne op til lyden af dyrelivet, der langsomt vågner i haven, skaber en oase af ro midt i byens travle liv. Trods sin nærhed til byens puls, føles det som om tiden står stille her, og man kan næsten glemme den urbane hektik. At kalde Steen Blichers Vej sit hjem er ikke blot en bopæl, men en fordybelse i en raffineret livsstil med et nærmiljø, der nærmest kan betegnes som en kulinarisk og kulturel danseplads.

Kombinationen og graden af udsøgt kvalitet, enestående renovering og idylliske beliggenhed, er en sjældenhed uden sidestykke.

Velkommen til Steen Blichers Vej 17 - Dit & Mit Frederiksberg.