Amicisvej 6, 2., 1852 Frederiksberg C

FLOT OG INDBYDENDE LEJLIGHED PÅ STILLE SIDEVEJ PÅ FREDERIKSBERG C

Amicisvej er opkaldt efter italieneren Gaetano Amici, som var fyrværkerimester i Tivoli. Amicisvej er beliggende som en smuk stille sidevej imellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé og er blandt de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til bl.a. Betty Nansen Teatret og Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler, der ligger og venter for enden af Frederiksberg Allé. Metroen på Frederiksberg Allé, der åbnede i sommeren 2019, ligger ca. 300 meter fra hoveddøren, så man nemt og bekvemt kommer rundt i byen og til lufthavnen.

Man bemærker straks den smukke ejendom med de originale udsmykninger, når man tager sin gang gennem Amicisvej. Ejendommen indeholder 3 lejligheder og har indenfor de seneste 10 år renoveret manzardtaget, facader og opgang. En udgift der blev afholdt af ejendommens beboere, således at der ikke er nogen gæld i foreningen. Det er netop vedtaget, at der indbetales kr. 4.000 om måneden pr. lejlighed i de næste 4 år, således at man laver en god opsparing i foreningen til yderligere vedligeholdelse af ejendommen. Dette medfører en forhøjet ejerudgift i en periode, men skaber en solid opsparing i den velfungerende ejerforening.

Lejligheden ligger øverst oppe i ejendommen, selv om det kun er på 2. sal. Der er således ingen overboer, og udsigten til det grønne på alle sider af ejendommen er intet mindre end betagende. Sælger har flyttet køkkenet fra det bageste værelse ind i stuen og har således skabt en moderne funktionalitet i hjertet af lejligheden. Flytningen af køkkenet har dermed også skabt 3 soveværelser og en større harmoni i lejligheden. På badeværelset finder man det originale terrazzogulv, hvide klinker og badekarret, som er bevaret i respekt for ejendommens alder og historie. Smukt og stemningsfyldt.

Til ejendommen hører en dejlig grøn have med fælles havemøbler, som indbyder til at nyde de lange sommerdage og -aftener i godt selskab. I kælderen er der god opbevaringsplads og en vaskekælder, hvor denne lejlighed har sin egen vaskemaskine stående. Nemt og yderst anvendeligt.

Dette er en rigtig dejlig lejlighed i en smuk ejendom på en af de bedste adresser på Frederiksberg.

Velkommen til Amicisvej 6.