" />
Thurøvej 14, 4. th., 2000 Frederiksberg

LÆKKER PENTHOUSE I 2 PLAN MED 2 SYDVENDTE ALTANER MED SOL HELE DAGE!

God velfungerende ejendom fra 1914 med et dejligt naturrigt haverum med græs, blomster og træer. I ejendommens gårdhave er der fælles havemøbler med mulighed for, at de voksne kan sidde og snakke, og børnene kan lege frit på det grønne område. Til ejendommen er der fælles vaskeri, cykelkælder og brugsret til eget kælderrum. Ejendommen består af 20 lejligheder, og blev renoveret i 2008, hvor der bl.a. kom nyt tag på ejendommen, og 5. sal blev inddraget til lejligheden på 4.sal.

Enestående penthouse med pragtfuld rumfornemmelse i lejlighedens skønne højloftede opholdsstue med loft til kip og fritliggende hanebåndsbjælker. Lejligheden ligger øverst uden overboer og har et skønt lysindfald fra de store tagvinduer og en dejlig grøn udsigt til smukke træer i gården og den grønne allé på Thurøvej. Lejlighedens hjerte ligger i det rummelig køkken/alrum, hvor der sidst på året kommer udgang til endnu en stor sydvendt altan. Sælger har betalt for den nye altan. Fra køkken/alrummet er der adgang til 2 store værelser, entre med indbygget garderobe og med adgang til smagfuldt badeværelse fra 2014. Har man behov for ekstra værelser, kan der evt. etableres 2 ekstra værelser på 5. sal eller et ekstra værelse og et badeværelse.

Dejlig rolig beliggenhed på hyggelig lukket grøn allé. Ejendommen ligger kun få minutters gang til hyggelige cafeer, gastronomiske oplevelser, Skolen på Nyelandsvej, Metroen, Frederiksberg Centret, Frederiksberg Bibliotek og biograf. Ejendommen ligger endvidere tæt på grønne omgivelse i Frederiksberg have.

Velkommen til Thurøvej!