" />
Porcelænshaven 5G, 3. tv., 2000 Frederiksberg

ENESTÅENDE PENTHOUSE I 2 PLAN MED ELEVATOR OG EGEN P-PLADS - OG EN PRAGTFULD UDSIGT OVER FREDERIKSBERG HAVE!

Ejendommen er beliggende i ejerforeningen Fajancehaven, som uden tvivl er den bedste beliggenhed i Porcelænshaven. Ejendommen ligger op mod indgangen til Frederiksberg Have, og der er en pragtfuld naturrig udsigt - både til Frederiksberg Have og ind over byen med Frederiksberg Rådhus i baggrunden.

Fajancehaven er tegnet af Arkitema Architecti og blev opført i 2006. Ejendommen fremstår særdeles præsentabel og al komfort er gennemtænkt med flot indgangsparti med niveaufri adgang til en rummelig elevator, der går fra 3 sal direkte ned til parkeringskælderen, hvor der til lejligheden medfølger p-plads nr. 29, brugsret til eget depotrum, samt en række fællesrum til cykler og barnevogne, mv. Ejerforeningens uderum er smukt velanlagt med blomster og græs. Fajancehaven indeholder 73 lejligheder og fremstår som en velfungerende og stabil ejerforening. Man kan se yderlige information på ejerforeningens hjemmeside: Fajancehaven.dk.

Unik 2 plans lejlighed for den kræsne køber, der ønsker noget ud over det sædvanlige. Når man kommer ind i lejligheden, vil man opleve en enestående rumfornemmelse med de højloftede rum med loft til kip og et unik lysindfald, da man både får lys fra store facadevinduer og ovenlysvinduerne. Lejlighedens hjerte er den skønne kombineret opholdsstue og køkken alrum, hvor udsigten og lyset nydes i fulde drag. Lejligheden har 2 lækre badeværelser med brus og vaskesøjle.

Beliggenheden er i absolut særklasse og er blandt de bedste på Frederiksberg. Der er meget få ejendommen på Frederiksberg, som ligger direkte op ad Frederiksberg Have. Fra lejligheden er der ca. 50 meter til indgangen til Frederiksberg Have og man er i gå-afstand til hyggelige cafeer, gastronomiske oplevelser, teatrene på Frederiksberg Allé, Frederiksberg Biograf og Bibliotek, Frederiksberg Centret og Gammel Kongevej med lækre indkøbsmuligheder. Af offentlig transport kan nævnes metroen, som ligger ca. 5 minutters gå-gang fra hoveddøren.

Velkommen til Fajancehaven!