Constantin Hansens Gade 37, 1. th., 1799 København V

BINDEBØLLS HUS UNIK LEJLIGHED MED 3 STORE SOVEVÆRELSER, STOR SOLRIG ALTAN, KØKKEN/ALRUM OG ELEVATOR

Ejendommen ligger særdeles attraktivt i den nordlige del af Carlsberg Byen ved Thorvald Bindesbølls Plads, med indgang fra Rahbeks Allé, der med plads til leg og samvær er et oplagt sted for familier at samles. Fra Rahbeks Allé er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter på Vesterbrogade, Metroen ved Frederiksberg Allé samt de skønne grønne arealer i Frederiksberg Have og Søndermarken. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen, der er moderne fra år 2017, er beklædt i lyse mursten på begge facader med samme ensartet udtryk som naboejendommene. Ejendommen har flotte opgange med terrazzogulve og elevator, og som beboer er der bl.a. brugsret til grøn gårdhave, cykelopbevaring i aflåst cykelkælder samt eksklusiv brugsret til depotrum i kælderen. Under ejendommen er der opvarmet parkeringskælder, hvor man tørfodet kan tage elevatoren lige til døren.

Lejligheden har en praktisk og moderne indretning hvor lys, rummelighed og udsigt er i sit rette element. Mod syd ligger lejlighedens forældresoveværelse og dagligstue med udgang til stor møblerbar og solrig altan - hvor de store vinduer giver et herligt lysindfald uden indkig fra naboer. Fra entreen er der adgang til lækkert og rummeligt badeværelse med vaskesøjle, stort skuffeskab fra HTH samt separat bruseniche. Hjertet i lejligheden ligger i det store køkken/alrum med plads til stort spisebord til hele familien. Køkkenet er stilrent fra HTH med god arbejdsplads, praktisk bordplade og alt i hårde hvidevarer. Fra køkken/alrummet er der adgang til 2 store børneværelser med indbyggede skabe, samt et dejligt lysindfald fra de store vinduer ud til en velanlagt og børnevenlig gårdhave. Hele lejligheden opvarmes med vandbåren gulvvarme.

En skøn lejlighed på den helt rigtige adresse!