Marielystvej 8, 2000 Frederiksberg

SMUK KLASSISK MUREMESTERVILLA PÅ 280 ETAGEMETER MED MANGE SMUKKE DETALJER

Marielystvej er en hyggelig grøn villavej, med smukke gamle villaer fra begyndelse af 1900-tallet. Området er grønt med hyggelige træer fra de omkringliggende villahaver, en dejlig ro, så byens larm synes langt væk. Villaen er beliggende centralt på Frederiksberg, midt i området ved Johannesskolen og Søndermarksskolen, så der er let adgang til skolerne, uden at børnene skal over store veje. Ejendommen ligger endvidere tæt på gode daginstitutioner, idræts faciliteter ved KB hallen og Frederiksberg Idrætspark. Gode indkøbsmuligheder med hyggelige specialbutikker og dagligvarebutikker, samt offentlige transportmidler ved Peter Bangs Vej, Flintholm Metro station og busforbindelser ind til City.

Smuk klassisk muremestervilla fra 1927 med rødt tegltag og hvide sprossede vinduer, som giver et pragtfuldt lysindfald i de sydvendte stuer. Ejendommen er særdeles herskabelig med præsentabel møblerbar hall med svungen trappe til 1. salen, elegante parketgulve i hele ejendommen, imponerende stuklofter i stuerne og stukkering i hallen, som giver en særlig stemning af ægte herskabelighed. Planløsningen er optimal med 4 gode soveværelser på samme etage. 3 smukke stuer, pænt spisekøkken og badeværelse samt 2 toiletter. Dertil kommer god højloftet underetage med mange anvendelsesmuligheder.

Pragtfuld stor have på 714 m2 med flisebelagt indkørsel med plads til 2-3 biler og adgang til garagen med elektronisk port . Haven er velanlagt med diverse blomsterbede, græsplæne med plads til børnenes udfoldelse, samt stor syd-/Vestvendt solrig terrasse med sol sent ud på dagen.

En virkelig pragtfuld villa til den store familie med stille attraktiv beliggenhed.

Velkommen til Marielystvej 8