Rahbeks Alle 16, 1., 1801 Frederiksberg C

Lys total gennemrenoveret 6 værelses herskabslejlighed med sydvendt altan - Skøn stille beliggenhed i Bakkegårdskvarteret.

Ejendommen ligger med skøn og ugenert beliggenhed på Rahbeks Allé i det attraktive og unikke Bakkegårdskvarter på Frederiksberg C, kun et stenkast fra Søndermarken, Frederiksberg Have og Carlsberg byen. Bakkegårdskvarteret er kendt for sin charmerende og herskabelige arkitektur der er en fryd for øjet, og samtidig har området et rigt liv af cafeer, butikker og restauranter. Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb, Metroen ved Frederiksberg Allé og Rådhuspladsen er kun 10 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på den skønne vestvendte altan.

Bevaringsværdig ejendom fra 1904. Ejendommen har en smuk herskabelig opgang og indgangsparti, skøn grøn og frodig have med træer og buske, terrasse med fælles havemøbler og plads til børnenes udfoldelse. Til ejendommen er desuden fælles kælder med cykelkælder og brugsret til kælderrum.

Smuk total gennemrenoveret 6 værelses herskabslejlighed med et pragtfuldt lysindfald og i den helt rigtige stil med smukke højloftet stuer med detaljeret stuklofter, originale fyldningsdøre, radiatorskjulere og flotte gulve. Lejligheden blev total gennemrenoveret i 2019 hvor sælger fuldspartlet alle væggene, opsat glasfilt og samtidig udskiftet alt el i lejligheden. Der blev åbnet op imellem køkkenet og spisestuen, så man får en fornemmelse af et stort køkken-alrum, men samtidig bevare den smukke spisestue, med hyggelig ny brændeovn. Køkkenet blev udskiftet med et lækkert køkken fra Multiform med alt i hårde hvidevare fra Gaggenau, armatur fra Vola og quooker. Badeværelset blev total renoveret med smukke lyse klinker, gulvvarme og armatur fra Vola. Lejligheden er særdeles vedindrettet med kontor, 2 børneværelser, forældresoveværelse med indbygget skabe fra Handcrafted Interior samt mellemgang hvor vaskesøjlen er indbygget i et skab.

En pragtfuld lejlighed ud over det sædvanlige og med den helt rigtige beliggenhed.