Kong Georgs Vej 4, 2. tv., 2000 Frederiksberg

PRAGTFULD FLOT ISTANDSAT 3-VÆRELSES MED STOR ALTAN - GOD STILLE OG CENTRAL BELIGGENHED

Flot istandsat og indflytningsklar 3-værelses i den helt rigtige stil med flotte originale egetræsgulve, detaljeret stuklofter og smukke fyldningsdøre. Lejligheden blev gennemgående renoveret i 2010 - 2013, hvor man bl.a. spartlede alle vægge, fik opsat glasfilt og fræset el-installationerne ind i væggene. Flot nyere køkken fra 2010 i hvide elementer, lækkert nyere badeværelse fra 2013 med indbygget vaskemaskine, og vindue som giver et godt lyst i badeværelset og let at udlufte. Lejligheden er særdeles velindrettet med fordelingsgang til alle værelser og indbygget garderobe. Rummeligt soveværelse med udgang til stor hyggelig altan med morgen sol og aftensol i højsommeren. Hyggelig opholdsstue med dobbelte fløjdøre til spisestue eller børneværelse. Såfremt lejligheden skal anvendes som delelejlighed, ligger værelserne perfekt, da de ikke ligger op ad hinanden.

Flot præsentabel ejendom fra 1898 med god velfungerende ejerforening. Til ejendommen er forhave med plads til cyklerne, samt hyggelig grøn gårdhave med adgang til fælles terrasse med havemøbler. Ejendommen er løbende vedligeholdt hvor man bl.a. udskiftede vinduerne i 2016. Til lejligheden er der desuden brugsret til rummeligt loftrum og kælderrum.

God stille og central beliggenhed tæt på CBS og Frederiksberg Centret. Kong Georgs Vej er en stille ensrettet sidevej i et hyggeligt og roligt villakvarter, der er præget af store grønne træer og smukke gamle villaer. Man er få minutters gå-gang fra den charmerende Godthåbsvej, som den senere årrække har udviklet sig til at være et af Frederiksberg indkøbsstrøg med et alsidigt og lækkert udbud af specialforretninger, caféer og restauranter. I sommeren 2019 åbnede også den nye metro ved Aksel Møllers Have, som ligger ca. 500 meter fra hoveddøren. Herfra kommer man nemt rundt i byen og til Lufthavnen.

Velkommen til Kong Georgs Vej 4, 2.tv.