Dalgas Boulevard 164, st., 2000 Frederiksberg

ELEGANT HERSKABELIG VILLALEJLIGHED PÅ 240 M2 + CA. 80 M2 PRIVAT HØJ UNDERETAGE - EGEN GARAGE OG PRAGTFULD STOR HAVE PÅ 1.371 M2 - PERFEKT TIL DEN STORE FAMILIE

Femte Juni Plads kvarteret - Stille tilbagetrukket i et af de mest eftertragtede villakvarterer på Frederiksberg. Området har altid været præget af en eksklusiv stemning, med smukke herskabelige villaer fra det 19 århundrede. I gå-afstand fra ejendommen finder man både Metro, S-tog og sikker skolevej til skolen på La Cour Vej. Grøndalsparken og gode indkøbsmuligheder ligger lige om hjørnet. Der er gode parkeringsmuligheder lige foran hoveddøren. Til trods for den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro - også i den dejlige solrige have, som er en oase midt i byen. Den fælles have på 1.371 m2 er smukt anlagt med gamle træer, hyggelige buske, solkroge til sommerens varme samt plads til børnenes udfoldelse. Haven ligger syd-/vestvendt, så solen kan nydes i haven, til den går ned i de sene aftentimer. Til ejendommen er endvidere baghave / nyttehave med figner, asparges, brombær, krydderurter, rips, jordbær, solbær og stor dobbelt garage med elektronisk port, hvor denne lejlighed har brugsret til den ene garage.

Elegant herskabslejlighed i den helt rigtige stil med flotte højloftede stuer med detaljeret stuklofter og smukke parketgulve. Lejligheden er særdeles veldisponeret med 3 smukke stuer en´suite med dobbelte franske fløjdøre imellem stuerne. Pænt elementkøkken med lille spiseplads. Køkkenet ligger op til spisestuen, så der kan åbnes imellem køkken og stue, hvis man ønsker et stort køkken-alrum. Pænt gæstetoilet som evt. kan udvides til et ekstra badeværelse. Soveafdeling med entre og egen indgang til lejligheden, fordelingsgang til alle rum. Forældresoveværelse med indbyggede skabe, 3 gode børneværelser samt pænt badeværelse i lyse klinker. Til ejendommen er der stor fælles hall med trappe til første sal og kælderen. Kælderen er højloftet og særdeles anvendelig, med fælles gæstelejlighed som pt. udlejes, samt opdeling af resten af kælderen hvor stuelejligheden har privat brugsret til stor gildesal / teenager afdeling, depotrum samt toilet. Hvis kælderen ønskes at anvendes fælles, kan det aftales med 1.sal.

En pragtfuld villalejlighed, med mulighed for at skabe jeres drømmebolig ved Femte Juni Plads.

Velkommen til Dalgas Boulevard 164, st.