Bernhard Bangs Alle 24, 3. tv., 2000 Frederiksberg

Charmerende lys 4-værelses lejlighed i flot indflytningsklar stand

Flot klassisk rødstens ejendom med småsprossede vinduer fra 1929 med pæn præsentabel opgang- og indgangsparti. Til ejendommen er hyggelig grøn gårdhave med træer og buske, terrasser med fælles havemøbler og plads til børnenes udfoldelse. Til ejendommen er fælles tørreloft, cykelkælder samt brugsret til pulterrum på loftet.

Ejendommen er beliggende ved det eksklusive villakvarter omkring 5. Juni Plads. Her er der kun få minutters gå-gang til Lindevang Metrostation på Dalgas Boulevard, den nybyggede svømmehal længere nede ad vejen samt PureGym lige om hjørnet. Af grønne områder kan Grøndalsparken anbefales at besøge, som er oplagt til både gå- og løbeture.

Charmerende lys 4-værelses lejlighed i den helt rigtig stil fra 30´erne med flotte originale plankegulve, stuklofter og fyldningsdøre. Lejligheden fremstår i rigtig god stand, da man inden for det sidste år har renoveret lejligheden med fuldspartling af væggene, ny el i lejligheden, og ny renoveret køkkenet i charmerende stil, hvor man har bevaret de originale skabe. Lejligheden ligger øverst oppe uden trin støj, og er særdeles veldisponeret med fordelingsgang til alle værelser, hyggelig spisestue med dobbelte fløjdøre til rumlig opholdsstue, stort forældresoveværelse, børneværelse samt pænt badeværelse.

Velkommen til Bernhard Bangs Alle 24, 3.tv.