Kronprinsesse Sofies Vej 23, 2. th., 2000 Frederiksberg

IMPONERENDE GENNEMRENOVERET HERSKABELIG LEJLIGHED I SMUK FREDERIKSBERG STIL

Imponerende gennemrenoveret herskabelig lejlighed med nyere altan. Lejligheden er gennemrenoveret i perioden 2017 - 2021 med lækkert køkken fra 2017 i hvide elementer med Corian bordplade, Quooker og alt i hårde hvidevare med bl.a. to ovne og vinkøleskab med to kølezoner. Fra køkkenet har man adgang til særdeles anvendelig vaske-/viktualierum med indbygget vaskesøjle. Elegant nyere badeværelse fra 2017 med italienske klinker fra Mosaik-hjørnet, Corian bordplade, og naturligvis armaturer fra Vola. Der er indlagt gulvvarme i badeværelset. I 2021 fik man opsat altan på lejligheden, og samtidig lagde væggen ned imellem stuerne, så man i dag har en pragtfuld stor kombineret opholds-/spisestue med hyggelig indbygget bænk i karnappen, høje paneler, indbygget reol og brændeovn. Rummeligt forældresoveværelse med indbyggede skabe, stort børneværelse som er opdelt i 2 værelser af væg med New Yorker vinduer. Lejligheden fremstår i den helt rigtige Frederiksberg stil med smukke højloftet stuer med detaljeret stuklofter, høje paneler, originale plankegulve og fyldningsdøre.

Kronprinsesse Sofies Vej ligger i et område med gode parkeringsmuligheder, og en kort gåtur til den charmerende Godthåbsvej, som den senere årrække har udviklet sig til at være et af Frederiksbergs bedste udbud af specialforretninger, hyggelige caféer og restauranter med udendørs servering. I sommeren 2019 åbnede også den nye metro ved Aksel Møllers Have, som ligger ca. 500 meter fra hoveddøren. Herfra kommer man nemt rundt i byen og til Lufthavnen. Endeligt ligger dagligvare forretninger som Menu lige om hjørnet fra lejligheden. Der er ligeledes et bredt udvalg af skoler, børnehaver og vuggestuer i gåafstand fra lejligheden.

Velfungerende ejerforening med hyggelig lukket gårdhave med fælles borde og bænke, legehus og plads til børnenes udfoldelser. Til ejendommen er brugsret til fælles værksted, cykelkælder og eget pulterrum på loftet. Ejendommen fremstår i god velholdt stand med pænt indgang- og opgangsparti. Ejerforeningen har netop gennemført renoveringsprojekt, hvor vinduer til gade er blevet renoveret, samtidig med at der er skiftet vinduer på bagtrapper, gennemgået sålbænke, tag og tagkviste.

En lejlighed ud over det sædvanlige, bør opleves ved selvsyn.

Velkommen til Kronprinsesse Sofies Vej 23, 2.th.