" />
Forhåbningsholms Alle 17C, 5., 1904 Frederiksberg C

PENTHOUSE PÅ INDRE FREDERIKSBERG - LYS, LÆKKER OG HELT UGENERT!

Ejendommen er beliggende på en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg. Forhåbningsholms Allé er en ensrettet sidevej til Gammel Kongevej, og er en lille perle på Frederiksberg C. Her er fred og ro - selv med åbne vinduer - og man er i gåafstand til både Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø samt Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej.

Ejendommen, der er opført i 1905, fremstår velholdt i klassisk Frederiksberg-stil beklædt med røde mursten, og flotte dekorative indgangspartier, der lyser op i årstidens farver fra den smukke beplantning, der livligt gror op ad ejendommens facade. Ejendommen, der ligger tilbagetrukket fra gaden, råder over en hyggelig gårdhave med plads til leg, og som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring, fælles vaskeri samt depotrum i kælderen.

Lejligheden har en god og funktionel indretning, hvor lys og rummelighed er i sit rette element. Sælger har i 2018 renoveret lejligheden i forbindelse med sammenlægning af henholdsvis 5. tv. og 5. th. - resultatet er en særdeles velindrettet kvistlejlighed, der har dét hele! Fra den rummelige entré træder man ind i hjertet af lejligheden i form af et skønt køkken/alrum. Køkkenet er i smagfuld kvalitet fra Svane med funktionel køkkenø og plads til hele familien rundt om spisebordet. Fra alrummet er udgang til hyggelig solrig altan mod vest med byens bedste udsigt, samt adgang til rummelig dagligstue. Hertil er der 2 gode soveværelser, samt bryggers med vaske-tørremaskine og masser af skabsplads. Ønsker man i stedet et tredje soveværelse, kan bryggerset nemt indrettes som værelse. Lejlighedens badeværelse er veldisponeret med separat bruseniche.

Overalt i lejligheden er der flotte sildebens-parketgulve, hvide vægge beklædt med filt og et herligt naturligt lysindfald.

En skøn lejlighed på den helt rigtige adresse!