" />
Porcelænshaven 10D, 2000 Frederiksberg

ENESTÅENDE HAVELEJLIGHED I PORCELÆNSHAVEN MED PRIVAT SOLRIG TERRASSE

Med Frederiksberg Have som nabo ligger ejendommene i Porcelænshaven helt fri for trafikstøj. Her er en udsøgt ro i lejlighederne og på de skønne udearealer. Lejligheden ligger et stenkast fra indgangen til Frederiksberg Have, og indbyder derfor til naturrige gå- og løbeture forbi elefanterne i København ZOO eller besøg på den store nyanlagte legeplads i Frederiksberg Have. Foruden de skønne grønne arealer ligger Metro-ringen og dagligvareindkøb lige om hjørnet fra Smallegade, ligesom de mange kulturelle tilbud fra Frederiksberg Allé og Gammel Kongevej er indenfor gå-afstand.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1919 som en del af de Kongelige Porcelænsfabrikker, der i midt 00'erne gennemgik en større modernisering og senere konvertering til beboelse. Ejendommen har et flot og ensartet udtryk hvor man oplever en herlig stemning- og fornemmelse af at bo i byhuse midt på Frederiksberg. Til lejligheden er brugsret til depotrum i aflåst kælder.

Lejligheden fremstår lys og rummelig med en åben og moderne planløsning. Hjertet i lejligheden er naturligvis det store køkken/stue/alrum med plads til hele familien omkring spisebordet. Sælger istandsatte køkkenet i 2015 i smagfulde hvide elementer fra Svane med en Silestone bordplade og Quooker. Lejlighedens 2 store soveværelser ligger mod øst og nyder derfor godt af morgenens naturlige lysindfald. Badeværelset er velindrettet med separat bruseniche, vaskesøjle og gulvvarme. Lejligheden har som noget helt unikt udgang til eget havestykke, hvor man allerede ved middagstid i sommerperioden kan nyde godt af solens stråler i haven. Her en udsøgt ro året rundt hvor trafikstøj synes langt væk.