" />
Carit Etlars Vej 20, 1. mf., 1814 Frederiksberg C

MODERNE LEJL. PÅ STILLE SIDEVEJ TIL FREDERIKSBERG ALLÉ, MED ELEVATOR, STOR SOLRIG ALTAN OG PARKERING I GÅRDEN

Ejendommen er beliggende på en stille sidevej til Frederiksberg Allé, hvor roen er overraskende og byens liv synes langt væk. Alligevel er man lige rundt om hjørnet fra det charmerende by-liv, som Frederiksberg C byder på - lige fra lækre delikatesseforretninger, Værnedamsvej med restauranter og cafeer samt indkøbsstrøget på Gammel Kongevej. Metroen på Frederiksberg Allé ligger 5 minutters gå-gang fra ejendommen.

Pragtfuld moderne lejlighed med stor sydvendt terrasse, hvor solen kan nydes i fulde drag. Lejligheden er særdeles velindrettet med møblerbar entre/fordelingsgang med adgang til alle rum. Det lyse soveværelse har indbyggede skabe, og badeværelse er rummeligt med badekar og vaskesøjle. Hertil et lyst køkken i hvide elementer, som ligger i åben forbindelse til stor kombineret opholds- og spisestue med udgang til skøn sydvendt terrasse. Overalt i lejligheden er et pragtfuldt lysindfald fra de store vinduespartier og en skøn grøn udsigt fra terrassen.

Platangården er en velfungerende ejendom med elevator og en dejlig grøn gårdhave med plads til alle generationer, hvor der er små hyggekroge til de voksne og legeområde til børnene. Ejerforeningen råder over et større areal med parkeringspladser(med først-til-mølle princippet), grøn gårdhave og cykelkælder. Lejligheden har brugsret til depotrum.