" />
Guldborgvej 20, 2. th., 2000 Frederiksberg

ANDELSLEJLIGHED I 2 PLAN I SVØMMEHALSKVARTERET

Lejligheden er beliggende i Svømmehalskvarteret. Et særdeles eftertragtet område, hvor man kan nyde roen for byens støj, selv med vinduerne åbne. Lejligheden ligger midt på Frederiksberg i gåafstand til grønne omgivelser ved Frederiksberg Have, Frederiksberg Svømmehal, Frederiksberg Metro med let adgang til hele byen, CBS, og Frederiksberg Centret, samt de hyggelige cafeer og spisesteder lige rundt om hjørnet på Godthåbsvej, der har blomstret de seneste år.

Velfungerende andelsforening med pæne opgange, hyggelig aflukket grøn gårdhave med borde og bænke og mulighed for cykelparkering. Lejligheden har brugsret til pulterrum.

Lejligheden fremstår lyst og rummelig bestående af 2 sammenlagte andele, med intern trappe. Køber får rig mulighed for at sætte sig eget præg på lejligheden i form af renovering og indretning, men får efterfølgende en spændende lejlighed med 3 soveværelser, 2 badeværelser, køkken/alrum og dagligstue. Køber skal påregne en del istandsættelse, idet både tidligere køkken og badeværelse fremstår i mindre god stand, efter sælger ikke har færdiggjort sin renovering inden salg.