Madvigs Alle 3, 5., 1829 Frederiksberg C

SKØN PENTHOUSE MED KØKKEN/ALRUM OG SOLRIG VESTVENDT UDSIGSALTAN

Ejendommen er beliggende på sidegade til Frederiksberg Allé, hvor roen er overraskende og byens liv synes langt væk til trods for den centrale placering. Alligevel er man lige rundt om hjørnet fra det charmerende by-liv, som Frederiksberg C byder på - lige fra lækre delikatesseforretninger, Værnedamsvej med restauranter og cafeer samt indkøbsstrøget på Gammel Kongevej. Den nye Metro Ring ved Frederiksberg Allé ligger lige om hjørnet, hvortil hele københavn kan nåes indenfor 20 min. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og ikke mindst på den skønne altan.

Ejendommen fremstår flot og præsentabel fra 1896 med en sund og velfungerende ejerforening. Indgangspartierne er ualmindelige smukke og dekoreret ligesom opgangene alene matches med dem på Amalienborg. Ejerforeningen råder over en hyggelig, aflukket gårdhave med fælles borde/bænke. Lejligheden har desuden brugsret til depotrum på loftet. Fra den smukke opgang træder man ind i en udsøgt penthouse, der opfylder alle krav til køberen, med ønske om at bo på toppen.

Allerede fra entreen fornemmer man den røde tråd der går igennem hele lejligheden, med fantastisk loftshøjde, store vinduespartier med herligt lysindfald og smukke Dinesen plankegulve i hele lejligheden. Hjertet i lejligheden er naturligvis det skønne alrum, i åben forbindelse med dagligstuen, og med direkte udgang til ugenert vestvendt udsigtsaltan med sol fra middag til sen solnedgang. Hertil 2 soveværelser, med mulighed for etablering af et tredje soveværelse til familier med flere børn. Badeværelset og toilet er nyt fra 2021, holdt i moderne nordisk stil, med separat brusekabine og vaskemaskine. Endeligt er der fra den rummelige entre indgang til praktisk viktualierum.

En skøn lejlighed med skøn beliggenhed.