Jakob Dannefærds Vej 4, 3., 1973 Frederiksberg C

INDFLYTNINGSKLAR OG LYS LEJLIGHED MED STOR ALTAN

I dag er området omkring Forum og Søerne i København et af de mest attraktive områder på Frederiksberg. Herfra er man i gå-afstand til både indre København, kulturelle oplevelser og det dejlige nærmiljø, som Frederiksberg C byder på. I gå-afstand fra hoveddøren finder man både Søerne, Landbohøjskolens park, som præsenterer sig smukt på alle årstider, hyggelige caféer, gastronomiske oplevelser og gode indkøbsmuligheder. Af offentlig transport kan både nævnes bus og metro, som hurtigt og nemt bringer dig rundt i byen og til lufthavnen.

Ejendommen, der er opført i 1885, fremstår dekorativ med flot indgangsparti og klassisk opgang. Ejendommen er sund og velfungerende og råder over en lille hyggelig aflukket gårdhave med fælles havemøbler, ligesom der er plads til cykler. Til lejligheden er brugsret til depotrum. Bemærk ejendommen skal have nyt tag, der delvist dækkes af foreningens opsparing samt beboerindbetaling.

Lejligheden fremstår rummelig og veldisponeret med flere indretningsmuligheder efter behov. Lejligheden har flotte højloftede stuer en suite, lækkert køkken fra KøkkenSnedkeren i eksklusive materialer, Quooker og gode hårde hvidevarer. Fra køkkenet er hurtig udgang til skøn ugenert altan med luft omkring sig og fin grøn udsigt. Lejlighedens badeværelse er med separat bruseniche og vaskemaskine.

Velkommen på Jakob Dannefærds Vej!