Rosenørns Alle 63, st. th., 1970 Frederiksberg C

INDFLYTNINGSKLAR HERSKABSLEJLIGHED PÅ ATTRAKTIV ADRESSE

Ejendommen ligger med central beliggenhed på Rosenørns Allé kun et stenkast fra Landbohøjskolen samt Metroen ved Forum. Området har et rigt liv af cafeer, butikker, restauranter. Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb, og Rådhuspladsen er kun 10 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden..

Ejendommen, der er opført i 1899, fremstår særdeles dekorativ i klassisk herskabelig stil, med flot indgangsparti. Foreningen råder over et hyggeligt gårdmiljø med fælles havemøbler og cykelparkering. Lejligheden har brugsret til depotrum. Fra ejendommens smukke opgang, træder du ind i denne betagende herskabslejlighed med flere unikke detaljer samt mulighed for at skabe sin egen planløsning.

De flotte stuer en suite har et herligt lysindfald fra de store vinduer og med lejlighedens høje stuklofter fornemmer man tydeligt den gode rummelighed. Stuerne kan benyttes en suite eller som reelle værelser, således der med lethed skabes minimum 3 soveværelser. Både badeværelse og køkken fremstår flot og indbydende - ligesom resten af lejligheden - i kvalitetsbevidste materialer, hvor den røde tråd tydelig fornemmes igennem hele lejligheden.

En skøn lejlighed med attraktiv beliggenhed.