Alhambravej 22, 1. tv., 1826 Frederiksberg C

HERSKABELIG HJØRNELEJLIGHED MIDT PÅ GAMMEL KONGEVEJ

Gammel Kongevej er en af de ældste veje på Frederiksberg. I 1600-tallet var den forbeholdt medlemmerne af det kongelige hus. Trods det fine navn var der nu ikke meget kongeligt over vejen. En elendig grusvej, hvor utallige huller og bump tvang de kørende ned i luntetrav, og hvor fodgængere til tider måtte stride sig frem langs grøftekanten i mudder til anklerne. I dag er Gammel Kongevej en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til Betty Nansen Teatret. Metro på Frederiksberg Allé ligger ca. 300 meter fra hoveddøren, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen.

Ejendommen, der er opført i 1876, fremstår yderst mondæn og flot med netop afsluttet facaderenovering ligesom ejendommen foretog en vinduesudskiftning før det. Foreningen råder over en mindre aflukket gårdhave, og lejligheden har brugsret til depotrum.

Fra ejendommens opgang, træder du ind i denne betagende herskabslejlighed, der har en ideel planløsning. Alle lejlighedens 5 værelser er forbundet og kan enten bruges en suite eller som separate værelser. Foruden den store dagligstue kan der derfor med lethed etableres 4 soveværelser. Sælger overtog lejligheden i 2020 og har siden moderniseret fra A-Z, med fuld respekt fra lejlighedens originale udtryk. Badeværelset er stort og veludnyttet med både bruseniche og badekar på løvefødder. Køkkenet er rummeligt med praktisk fadbur og stort gaskomfur til køberen der dyrker gastronomi.

Overalt i lejligheden fornemmer man den røde tråd, med flotte højloftede stuklofter - fyldningsdøre - plankegulve, hvor køber kan se frem til at bo i en ualmindelig skøn lejlighed!