Alhambravej 22, 1. tv., 1826 Frederiksberg C

INDFLYTNINGSKLAR HERSKABSLEJLIGHED MIDT PÅ GAMMEL KONGEVEJ

Ejendommen ligger med attraktiv beliggenhed midt på indre Frederiksberg! Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter langs Gammel Kongevej, de skønne arealer ved Søerne, Værnedamsvej med dets specialforretninger og summende byliv, samt Rådhuspladsen og indre by kun små 10 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden. Gammel Kongevej har altid været ét af de mest centrale steder på Frederiksberg, og køber får derfor mulighed for, at 'købe' sig ind på Frederiksbergs foretrukne handelsstrøg.

Ejendommen, der er opført i 1876, fremstår yderst mondæn og flot med netop afsluttet facaderenovering ligesom ejendommen foretog en vinduesudskiftning før det. Foreningen råder over en mindre aflukket gårdhave, og lejligheden har brugsret til depotrum.

Fra ejendommens opgang, træder du ind i denne betagende herskabslejlighed, der har en ideel planløsning. Alle lejlighedens 5 værelser er forbundet og kan enten bruges en suite eller som separate værelser. Foruden den store dagligstue kan der derfor med lethed etableres 4 soveværelser. Sælger overtog lejligheden i 2020 og har siden moderniseret fra A-Z, med fuld respekt fra lejlighedens originale udtryk. Badeværelset er stort og veludnyttet med både bruseniche og badekar på løvefødder. Køkkenet er rummeligt med praktisk fadbur og stort gaskomfur til køberen der dyrker gastronomi.

Overalt i lejligheden fornemmer man den røde tråd, med flotte højloftede stuklofter - fyldningsdøre - plankegulve, hvor køber kan se frem til at bo i en ualmindelig skøn lejlighed!